Ai grijă de copilul din tine!

By web.admin | Comments: 1 | 25 septembrie 2019

Copilăria, plină de inocenţă, de voie bună şi de bucurii reprezintă perioada cea mai frumoasă a vieţii noastre. Este perioada veseliei continue, în care visul devine realitate, iar realitatea basm, unde jocul şi joaca  sunt cele mai importante activităţi.

O lume mirifică unde ne pierdem ȋn jocuri pe dealuri ȋnverzite, pe câmpuri cu maci purpurii, printre lanuri cu spice aurii, o lume a inconştienţei frumoase care te face să simţi bucuria din plin, fără a simţi teama de viitor.

Jocurile copilăriei ne fac să retrăim bucuria celor mai plăcute momente. Bucurie, pe care ar fi frumos să o păstrăm în suflet toată viața. Să știm să ne bucurăm de cele mai neînsemnate și simple lucruri, de tot ceea ce ne înconjoară.

Cum ar fi să poți combina nostalgia vremurilor de altădată, când făceai petreceri în pijama și te băteai cu perne toată noaptea, cu rafinamentul adecvat femeii de astăzi?

Și ce ar fi mai potrivit, decât ca în astfel de momente să porți o ținută marca B&T Fashion?

Așa cum bătaia cu perne este un joc fără reguli, nici la alegerea pe care o vei face cu privire la pijamaua pe care o vei purta, nu există reguli. Doar lasă imaginția să zburde. Alege culorile și combină piesele, așa cum te simți mai bine.

Te poți lăsa inspirată de culorile naturii sau poți alege pur și simplu culoarea preferată.

La B&T Fashion folosim materiale delicate, plăcute la atingere, care îți oferă confortul de care ai nevoie în orice ocazie.

Dacă îți dorești să fii regina petrecerii, poartă pijamaua “Velvet Queen” combinată cu halat, iar pentru o notă aparte, îl poți personaliza prin brodare cu numele tău și data, păstrând-ul astfel, amintire. În plus, setul “Velvet Queen” prin inserțiile de dantelă Chantilly devine irezistibil și orice femeie îl dorește în garderoba ei.

Dacă ești o fire romantică, ți s-ar potrivi Setul “Classy” în culori pale, iar pentru un plus de strălucire îl poți accesoriza cu un halat în aceeași notă subtilă.

Pentru persoanele boeme, B&T Fashion vă propune Pijamaua “Dreamy”, care simbolizează feminitate, atitudine și senzualitate. Dantela Chantilly întregește eleganța și delicatețea pijamalei, care poate fi și ea completată de un halat.

Dacă ești rebelă și curajoasă, rupe tiparele! Alege culori îndrăznețe și sigur îți va sta bine cu orice, cum ar fi un Set din trei piese “Sleepover”.
Și cum de la nici o petrecere nu poate lipsi muzica, de această dată cum poate v-ați așteptat, este numai bună pentru a însufleți și mai tare bătaia cu perne. Așa cum copiii își doresc să trăiască cu cât mai multă plăcere posibil, bucurați-vă și voi din plin de moment, provocați-vă reciproc, râdeți fără reținere în hohote, lăsați fulgii să umple camera.

În mod sigur, o astfel de petrecere va deveni un moment de referință în viața voastră, o amintire de neuitat.

Alege produsele B&T Fashion pentru un plus de feminitate!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *